Pristup aplikacijiNakon registracije svog probnog ili reglarnog naloga dobićete konfirmacioni mail na adresu pod kojim ste napravili svoj webracun.net korisnički nalog. Konfirmacioni mail sardži podatke o url adresi vašeg programa najčešće u formatu naziv-firme.webracun.net, kao i korisničko ime i lozinku koji su Vam dodeljeni.

 

Svom programu pristupate tako što u svom internet pretraživaču unesete adresu iz konfirmacionog maila, nakon čega će program prikazati formular za prijavu. Za pristup programu možete koristiti bilo koji od modernih internet pretraživača, s tim da je Internet Explorer podržan od verzije 10 i novije. Webracun.net tim preporučuje korišćenje Google chrome pretraživača za rad u programu zbog najboljih performasi kada je brzina rada u pitanju i udobnosti rada u programu kroz taj pretraživač. Korišćenje Internet explorera verzije 10 i novije je moguće ali nije preporučeno.

 

Nakon što ste pristupili formularu za prijavu, unesite svoje korisničko ime i lozinku u odgovarajuća polja i kliknite na taster “Prijava”, nakon čega će Vam program prikazati glavni prozor aplikacije. Imajte na umu da prvo učitavanje može potrajati malo duže.

 

Nakon što program prikaže glavni prozor aplikacije spremni ste za rad u svom webracun.net online poslovnom programu.